Lørdag 23. september 2017
Mia Nyegaard og Finn Rudaizky mødes til debat på Brønshøj Torv. Foto: Privat
Folketingsdebat på Brønshøj Torv
Skrevet af Dorthe Brandborg - 30. marts 2015, 20:46:28

Lørdag den 18. april er der lokal folketingsdebat på Brønshøj Torv. De to duellanter er Mia Nyegaard fra Det radikale Venstre og Finn Rudaizky fra Dansk Folkeparti. De to politikere har lovet en fair, men benhård debat om terror, radikalisering, flygtninge og andre spørgsmål i valgkampen. De har også lovet, at fortælle hvad de er enige om. Kom og deltag i debatten. Den starter klokken 13.15 og varer frem til klokken 14.00

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter