Lørdag 21. oktober 2017
Frederikssundsvejs fremtidige udseende
Skrevet af Ole Vestbirk, Haraldstedvej, Brh. - 16. marts 2015, 19:29:07

Jeg har lige set et eksempel på ombygning af en vejstrækning i udlandet, hvor der bl.a. skulle etableres cykelsti. Det skete ved at male overfladerne på en kort strækning for at illustrere de kommende forhold. Det var meget visuelt og kunne medvirke til at vise fakta i stedet for myter.

Jeg ønsker at Københavns Kommune viser hvad konsekvensen af busbanerne vil blive på Frederikssundsvej f.eks. vest for Brønshøj Torv. Det kan muligvis være med til at reducere frygten for at Frederikssundsvej igen bliver to parallelle strøggader, hvor det bliver vanskeligt at krydse gaden som før trafiksaneringen i 90’erne.

Er det muligt?

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter