Fredag 22. september 2017
Gratis psykologhjælp
Skrevet af Erik Fisker - 29. marts 2015, 20:43:42

Med telefonen er det nu muligt for primært studerende og jobsøgende at få hjælp til at navigere rundt i junglen af behandlingsmuligheder, metoder, henvisningsinstanser mv. og at få en indledende samtale om, hvilken slags hjælp der kan være behov for. Gratisrådgivningen er et tilbud under Psykologvagten, hvor man anonymt kan tale med psykologer og psykologistuderende via telefonnr. 51 77 33 38 på hverdage. På den særlige facebook side “Gratisrådgivningen, Psykologvagten” kan man se, hvornår der dagligt er åbent med gratis psykologrådgivning.
– Fokus er på at klarlægge, hvordan “opkalderens” situation ser ud, hvilke muligheder der forefindes, og hvem man videre skal kontakte for at få hjælp. Formålet er at vise opkalder en vej frem i processen mod bedring, forklarer centerchef og psykolog Connie Ploug, fra den gratis telefonrådgivning til Brønshøj-Husum Avis.

 

Print artikel Print artikel
En kommentar til “Gratis psykologhjælp
  1. Christina Gleerup skrev:

    Godt initiv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter