Mandag 23. oktober 2017
IF stadion fastholder førstepladsen
Skrevet af Christian Ove Carlsson - 2. marts 2015, 15:23:25

IF Stadion gæstede søndag eftermiddag TMS, Ringsted og selvom værterne stillede med 5 førsteholdsspillere, leverede de endnu engang en mandfolkepræstation, og vandt for 11 gang i træk og har nu vundet rub og stub i ligaen siden den 11. november sidste år. Tidligere søndag vandt Team Køge over Amager SK med 24-15 og Hvidovre IF – Dianelund 27-24, så den intense jagt op oprykning lever endnu for IF Stadion, Team Køge og Hvidovre. IF Stadions næste kamp er den 9. marts  hvor rækkens nummer 6, Øresund gæster Bellahøj Hallerne.

 

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter