Mandag 25. september 2017
Lillebror-lodder støtter lokale børn og unge
Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2015 starter den 26. marts
Skrevet af Erik Fisker - 23. marts 2015, 20:31:31

Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2015 starter den 26. marts, og omkring 13.000 unge sælgere fra lokale fritidsforeninger, idrætsklubber og skoleklasser går på gaden med lodderne over store dele af landet. Ved at købe et Lillerbror-lod støtter man dermed det lokale forenings- og skoleliv. Overskuddet fra lodsalget går til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn i Danmark. Lillebror Lotteriet har eksisteret siden 1926 og i Brønshøj-Husum er 5. v fra Husum Skole, De Grønne Pigespejdere på Bellahøj og FDF K 25 Brønshøj, der skal ud og sælge lodder.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter