Onsdag 20. september 2017
Movia stopper ikke salget af kontantbilletter i 5A
Skrevet af Erik Fisker - 2. marts 2015, 20:43:08

 Danmarks Radio har oplyst, at Movia vil stoppe salget af kontantbilletter i buslinje 5A. Det er ikke korrekt. Movia besluttede i januar 2015 at fastholde kontantbilletsalget i linje 5A. Beslutningen tager højde for, at en del passagerer stadig er afhængige af at kunne købe kontantbillet hos chaufføren. Samtidig er salget af kontantbilletter i linje 5A beskedent, og salg af kontantbilletter hæmmer således ikke fremkommeligheden. Det er korrekt, at Movia har undersøgt, om det ville være en god ide at udfase kontantbilletten, men dette har Movia vurderet ikke var tilfældet, og tankerne om en såkaldt pengeløs buslinje 5A er derfor skrinlagt. Linje 5A er Nordens største buslinje og havde 20.102.081 passagerer i 2014.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter