Søndag 24. september 2017
Fix går efter oprykning til serie 1. Starten efter vinterens kamppause har været én stor succes. Foto: Christian Ove Carlsson
Nyt fra Boldklubben Fix
- Vi har fået 4 nye spillere i truppen. Spillere der kan gå direkte ind i startopstillingen
Skrevet af Christian Ove Carlsson - 29. marts 2015, 20:13:26

– Vi har fået 4 nye spillere i truppen. Spillere der kan gå direkte ind i startopstillingen. Det drejer sig om Sebastian Zester, en dygtig forsvarsspiller fra Orient (han har tidligere været i Fix), Rune Skov, ligeledes forsvarsspiller fra Hellas, en rigtig dygtig midtbanespiller i Casper Greve tidl. divisionsspiller i bl.a. Aarhus Fremad, og FC Fyn, samt Daniel Lindsten, en sindssyg dygtig angriber, med 19 stk. U19 landskampe bag sig, samt tidl. kontraktspiller i bl.a. B93. Vi har samtidig formået at holde på truppen, så ingen har forladt os. Dog har en af klubbens helt store spillere Mikkel Bindslev stoppet sin fodbold, fortæller Casper Christensen, der er cheftræner i BK Fix.

– Vores opstart har været én stor succes, spillerne er i ekstrem god form, vores træningskampe har budt på lutter sejre og en enkelt uafgjort. Højdepunktet var da vi fejede Husum BK ud af banen med 3-0 i midten af februar, tilføjer Casper Christensen. – Vi går stærkt efter at rykke op i serie 1, og troen på det er virkelig stor. Vi glæder os til foråret 2015! Det bliver et stort halvår for BK Fix, slutter han.

 

Resultater af BK Fix´s træningskampe:

 

Vanløse IF 2 (serie 1) – BK Fix 0-4

BK Fix – Husum (serie 1) 3-0

Hellas (serie 1) – BK Fix 0-0

BK Fix – Kastrup BK 2 (serie 1) 4-0

BK Fix – SK Rollon (norsk 3. div.) 4-2

 

Foto (2434):

 

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter