Tirsdag 24. oktober 2017
Foto: Privat
Så er det tid til is!
Sådan udbrød en lille dreng begejstret mens han stillede sig i is-køen foran Manolo is Brønshøj Torv til med sine forældre til Manolo is’ traditionelle åbningsdag med gratis is i sidste uge.
Skrevet af Dorthe Brandborg - 10. marts 2015, 09:44:21

Når Manolo åbner på Frederikssundsvej, så er foråret endelig ved at vise sig

-Manolos åbning er altid noget der vækker glæde hos vores is-glade kunder, der ser frem til at smage vores hjemmelavede italienske is, og fordi åbningen kan ses som et slags startskud til forårsvejr”, siger Shahana Hamid, daglig leder af Manolo is på Brønshøj torv.

Også denne gang var der tale om en kø der gik fra Brønshøj Torv og op ad Brønshøj Kirkevej: “Faktisk var interessen så står at vi løb tør for is det sidste kvarter, men så var der i stedet et gavekort til gratis-is en anden gang” – fortæller Shahana Hamid, som glæder sig til at servere hjemmelavet is igen efter gode gamle italienske opskrifter, stil alle is-elskere i Brønshøj og omegn.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter