Lørdag 21. oktober 2017
Station Bellahøj lukket for personlig henvendelse
Skrevet af Erik Fisker - 16. marts 2015, 20:00:47

I starten af marts lukkede politiets ekspedition på Station Bellahøj for personlige henvendelser. – Vi samler kompetencerne på Station City og forbereder åbningen af en ny borgerekspedition på Hovedbanegården, fortæller ledende politiinspektør Jan Bjørn. Ændringerne er led i en større reorganisering af Københavns Politi, og til sommer åbner én samlet ekspedition for personlig borgerbetjening i politikredsen på Københavns Hovedbanegård. Samtidig udvides mulighederne for selvbetjening på www.politi.dk løbende, og blandt andet kan straffeattester, børneattester mv. nu hentes digitalt med NemID.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter