Tirsdag 24. oktober 2017
Vi skal revidere planerne for fritidstilbud i København
Skrevet af Klaus Mygind (SF) - 2. marts 2015, 15:32:02

Efter høringen om Fremtidens Fritidstilbud i København mener SF, at planerne skal revideres, og at parterne omkring hver skole skal inddrages igen.

Der er kommet 666 svar fra institutioner, foreninger og enkeltpersoner på Børne- og Ungdomsforvaltningens høring. Det er uhyre positivt. Men mange høringssvar er kritiske over for de konkrete planer, og derfor må vi revidere.

SF ønsker stærke, decentralt styrede institutioner. Derfor støtter vi, at der til hver folkeskole opbygges en samlet fritidsorganisation med én ledelse og én samlet økonomi. Vi tror, at den organisering bedst kan udvikle fritidspædagogikken og koordinere indsatsen med skolen, så skole og fritidsorganisation kan understøtte hinanden mest muligt. Der kan fortsat være små fritidshjemsenheder i København, men de skal være en del af helheden.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter