Søndag 24. september 2017
Foto: Presse
Carla er i Covergirl-finalen
I fredags offentliggjorde Vi Unge de tre finalister i årets Covergirl-konkurrence, hvor mere end 2000 piger har jagtet drømmen om at blive årets forsidemodel på Vi Unge.
Skrevet af Dorthe Brandborg - 20. april 2015, 19:28:22

En af de tre finalister er 13-årige Carla Kvorning fra Brønshøj.

I starten af marts måned besøgte Vi Unge fem storcentre i landet i jagten på årets Covergirl, og nu er de tre finalister fundet. 13-årige Carla Kvorning fra Brønshøj er med i kapløbet om at blive årets forsidemodel på Danmarks største pigeblad, og hun blev meget glad, da Vi Unge ringede og fortalte, at hun var gået videre til Covergirl-finalen.

-Jeg blev rigtig glad og meget overrasket, da Vi Unge ringede og fortalte, at jeg var kommet i finalen. Jeg har tit tænkt på, at det kunne være sjovt at arbejde som model, så jeg er bare virkelig glad for, at jeg er gået videre og får muligheden for at komme på forsiden af Vi Unge, siger Carla Kvorning.

Ud af de 2000 piger, der havde tilmeldt sig Vi Unges Covergirl-konkurrence, gik 10 piger videre til semifinalen. Det er læserne, der suverænt har bestemt, hvilke tre piger, der skulle gå videre til finalen.

På onsdag skal Carla Kvorning og de to andre finalister, Ida Nørkjær fra Vildbjerg og Jessica da Silva fra Amager, samles i København, hvor de skal fotograferes, filmes og interviewes til Vi Unge, og det er på denne baggrund, at den endelige vinder kåres.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter