Lørdag 21. oktober 2017
Linda Fagerstrøm siddende nr. 2 fra venstre sammen med sin familie. Stående fra venstre ses musikeren Krølle Erik i midten sammen med fire fra bestyrelsen "Pilegårdens Venner", der fra venstre er Helle Spangerup (formand), Vera Rasmussen, Mette Bøgelund og Ida Sloth Bonnevie. Foto: Kaare Vissing
Kulturhuset – Café med pil opad
En tro på en lysere fremtid for det lokale kulturhus kom også til udtryk, da man her i avisen den 24. marts kunne læse en artikel med overskriften "Linda tilbage i Pilegården".
Skrevet af Kaare Vissing - 13. april 2015, 20:10:49

En tro på en lysere fremtid for det lokale kulturhus kom også til udtryk, da man her i avisen den 24. marts kunne læse en artikel med overskriften “Linda tilbage i Pilegården”. Indtil for tre år siden var Linda Fagerstrøm ansat i kulturhusets dengang meget populære café. I den mellemliggende tid har der været noget stille i det før så hyperaktive hus, blandt andet fordi lokalelejen steg voldsomt, så en række foreninger valgte andre græsgange.

Og det var synd og skam, for med den dygtige og meget venlige daglige leder af Pilegården, Mette Bøgelund, var der al mulig grund til en fortsat succes med huset som et naturligt samlingspunkt for bydelens borgere. For nogen tid siden satte stedet lokalelejen ned igen, nu er Linda så tilbage i caféen, denne gang som chef, og den idérige sanger og guitarist Krølle Erik igen er på banen med bud på musikalske arrangementer.

Da Linda Fagerstrøm således holdt åbningsreception i slutningen af marts med et lækkert og varieret tagselvbord, vejrede såvel personale som gæster forårsluft – ikke bare i caféen her og da, men for Kulturhuset Pilegården i årene fremover.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter