Torsdag 27. april 2017
Teater 01 18-15
Der er gjort meget ud af stykket. Forældre og søskende har selv kreeret kostumer og scenografien er lavet af den lokale kunstner, Susse Volander. Foto: Kaj Bonne
Kulturhusets hjertebarn holdt teaterpremiere
Der var både Truntere, Træspringere, Bakker, grumpfere, og Stjernesamlere på scenen da Kulturhuset Pilegårdens Børneteater Skole i sidste uge spillede på den lille scene i Grøndal multicenter.
Skrevet af Dorthe Brandborg - 27. april 2015, 20:32:25

Alle væsnerne er at finde i børne-og ungdomsforfatterens Josefine Ottesens fantasyfortælling “Visdommens Vogter”, som er det stykke, som Kulturhuset Pilegårdens Børneteater Skole gik i gang med at øve i efteråret.

Stykket handler om venskab og fælleskab- og om at være der for hinanden.

-Det har været vildt sjovt og vi har lært en masse nye at kende og fået nye venner, fortalte Vilma Bahne Jessen og Rosa Sandager fra Brønshøj.

Det er sjette gang, at snart 13-årige Rosa spiller med i et stykke, og hun regner også med at være at finde på skolen næste år

-Jeg kan godt lidt at optræde, men jeg ved ikke, om jeg skal være skuespiller, siger Rosa, der sammen med Vilma kommer i Pilegården hver mandag for at øve teater.

De to piger har sammen med deres 26 skuespillervenner haft fri fra skole i en uge, og de har nået at spille 8 forestillinger, hvoraf de 3 har været udsolgte.

-Det er spændende at stå på en scene foran så mange publikummer, men jeg vil da godt indrømme, at jeg har været lidt nervøs, fortæller Vilma, der alligevel glæder sig til at komme tilbage til Bellahøj Skole og til sine klassekammerater i næste uge.

Teater 03 18-15

Børneteater Skole er Kulturhuset Pilegårdens hjertebarn – noget som de fortsætter med at udbyde som tilbud til børn og unge. Foto: Kaj Bonne

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter