Mandag 23. oktober 2017
Ny legeplads til daginstitutionen Riiset
Det har været trangt med udendørsplads for børnene i daginstitutionen Riiset på Bellahøjvej
Skrevet af Erik Fisker - 13. april 2015, 20:04:05

Derfor har institutionen lejet en del af den tilstødende vandtårnsgrund for at give børnene mere plads at boltre sig på. Men i forbindelse med at vandtårnet er revet ned, og nye boliger skal opføres på grunden, har HOFOR opsagt aftalen med Riiset. Det betyder også, at den pavillon, som institutionen har benyttet som opsamlingssted til 44 udflytterbørnehavebørn, skal fjernes. Derfor har Københavns Kommune netop afsat i alt 1,4 millioner kroner til at indrette et nyt opsamlingssted på det nærliggende Bellahøj Fritidscenter og til at finansiere lejen af nye udearealer foran Kollektivhuset, som ejes af KAB. Pengene kommer fra den såkaldte overførselssag

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter