Lørdag 21. oktober 2017
Brønshøj indkasserede sit 4. røde kort i 3 kampe. Foto: Christian Ove Carlsson
Nyt nederlag til Brønshøj
Brønshøj – Roskilde 0-2 (0-1)
Skrevet af Christian Ove Carlsson - 13. april 2015, 14:56:46

784 tilskuere så Brønshøj uden cheftræner tabe terræn, da de lørdag hjemme tabte til formstærke Roskilde. Da nærmeste konkurrenter AB samtidig vandt over Skive med 2-1, og Vejle vandt 4-0 over Fredericia, begynder det at ligne en kamp mellem Brønshøj, Fredericia og AB om at undgå nedrykning. Næste kamp er netop ude mod Fredericia den 19. april og den kan meget vel blive meget afgørende, for med et nederlag vil Brønshøj blive isoleret nederst i tabellen.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter