Lørdag 21. oktober 2017
Yildiz Akdogan. Foto: Thomas Andersen
Yildiz Akdogan genvalgt som lokal folketingskandidat
Bydelens lokale folketingsmedlem er genvalgt som de lokale socialdemokraters folketingskandidat.
Skrevet af Erik Fisker - 20. april 2015, 20:02:08

– Jeg er glad for den tillid, som mine partifæller har vist mig. Og jeg håber, at bydelens vælgere vil vise mig den samme tillid til folketingsvalget, så jeg fortsat kan repræsentere vores bydel i Folketinget, lyder det fra Yildiz Akdogan. Det socialdemokratiske folketingsmedlem kan dermed også fejre 10-årsjubilæum som lokal kandidat. Hun fortæller, at hun frem mod valget vil sætte en værdipolitisk dagsorden. – Der er brug for mere tillid til de offentligt ansatte, mere tryghed i børnefamiliernes hverdag og mere tolerance i mødet mellem mennesker, forklarer Yildiz Akdogan til Brønshøj-Husum Avis, og tilføjer at hun også vil sætte nogle lokale mærkesager på dagsordenen såsom butiksdød, ordentlige lejeboliger til almindelige mennesker og kollektiv trafik.

Med mere end 3500 personlige stemmer bragede Yildiz Akdogan ind i Københavns Borgerrepræsentation i 2013. Nu har hun orlov som borgerrepræsentant, da hun er kommet ind i Folketinget efter Karen Hækkerup, der forlod Folketinget for at blive direktør i Landbrug & Fødevarer.

 

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter