Lørdag 21. oktober 2017
Al lektiehjælp skal ske på skolen
Mens lektiehjælp og faglig fordybelse frem til et folketingsvalg er frivillig for eleverne i folkeskolen, ændres dette når valget har været afholdt
Skrevet af Erik Fisker - 25. maj 2015, 19:50:06

Mens lektiehjælp og faglig fordybelse frem til et folketingsvalg er frivillig for eleverne i folkeskolen, ændres dette når valget har været afholdt, og al lektiehjælp og faglig fordybelse bliver obligatorisk og skal i København ske på skolerne. Hidtil har eleverne i 0.-3. klasse fået tilbudt lektiehjælp på fritidshjemmene, men fra 1. august skal tilbuddet placeres på skolen. Det er hensigten, at lektiehjælp m.m. efter de nye regler skal indgå som en integreret del af undervisningen og ikke nødvendigvis placeres i forlængelse af skoledagen.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter