Tirsdag 24. oktober 2017
Bevar parkeringspladserne på Frederikssundsvej
Med planerne om ny busbane – og måske senere letbane – på Frederikssundsvej, så kommer mange af beboernes og de handlendes parkeringspladser i fare.
Skrevet af Finn Rudaizky, Borgerrepræsentant for Dansk Folkeparti. - 23. maj 2015, 21:44:55

Med planerne om ny busbane – og måske senere letbane – på Frederikssundsvej, så kommer mange af beboernes og de handlendes parkeringspladser i fare. Det er Dansk Folkeparti imod.

Vi har set andre steder i byen hvordan reduktionen i antallet af parkeringspladser giver store problemer. Der kommer mange ulovligt parkerede biler, fordi der mangler pladser. Der er adskillige stedet i byen, hvor der er parkeret flere biler, end der er lovlige p-pladser. Det er vel at mærke ikke pendlere men derimod lokale borgere, som tvinges ud i ulovlig parkering.

Så når kommunen nu vil nedlægge mange parkeringspladser – og især skråparkering – på Frederikssundsvej fra Hulgårdsvej til Borups Alle, så løber det mig koldt ned af ryggen.

Både beboere og handlende vil fremover skulle slås om langt færre parkeringspladser. Det giver kun problemer.

I Københavns Borgerrepræsentation markerer Dansk Folkeparti jævnligt, at vi er imod nedlæggelse af parkeringspladser. Det er jo ikke alle, som kan nøjes med en cykel eller en busbillet.

 

Print artikel Print artikel
En kommentar til “Bevar parkeringspladserne på Frederikssundsvej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter