Onsdag 20. september 2017
Børnehjælpsdagen på Bellahøj
Børnehjælpsdagens Kræmmermarked indtager Bellahøj i Kristi Himmelfartsferien, den 14.-17. maj.
Skrevet af Erik Fisker - 11. maj 2015, 19:07:07

Børnehjælpsdagens Kræmmermarked indtager Bellahøj i Kristi Himmelfartsferien, den 14.-17. maj. På markedspladsen er der underholdning for hele familien, og børn er særligt velkomne i Børnehjælpsdagens telt, hvor medarbejdere samt frivillige byder velkommen. Her kan børnene få en ballon, deltage i sjove konkurrencer eller designe deres helt eget bagde. Børnehjælpsdagen arbejder for de cirka 12.000 børn og unge, der er anbragt uden for hjemmet.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter