Lørdag 21. oktober 2017
Foto: Kaj Bonne
Diana Elmlund tabte kampen
For nogle måneder siden bragte avisen historien om Diana Elmlund fra Mørkhøj, der har kæmpe en modig kamp mod kræft
Skrevet af Dorthe Brandborg - 18. maj 2015, 20:16:57

For nogle måneder siden bragte avisen historien om Diana Elmlund fra Mørkhøj, der har kæmpe en modig kamp mod kræft. Da vi interviewede hende for et knap tre måneder siden, var Diana Elmlund fuld af optimisme og følte, at hun havde overvundet kræften ved blandt andet hjælp af cannabis-olie. Hun var tilbage i sin frisørsalon First Choice, som hun havde etableret i hjemmet på Septembervej, og hun følte, at hun blev stærkere og stærker for hver dag.

Det er med stor bedrøvelse, at vi må meddele, at Diana Elmlund, måtte opgive kampen. Hun sov roligt ind på Hospice i Måløv 47 år gammel. Diana Elmlund efterlader sig sin mand Kim, tre sønner og tre børnebørn.

Diana Elmlund bliver bisat fra Gladsaxe Kirke tirsdag den 19. maj.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter