Tirsdag 24. oktober 2017
Er systemet til for borgernes skyld?
På Lokaludvalgets nyligt afholdte møde om affald var der mange, der beklagede sig over kontakten til teknik- og miljøforvaltningen og hvor umulig den er.
Skrevet af Lis Søkvist, Brovænget, Husum - 23. maj 2015, 21:55:32

På Lokaludvalgets nyligt afholdte møde om affald var der mange, der beklagede sig over kontakten til teknik- og miljøforvaltningen og hvor umulig den er. Hvordan skal man som borger synes det er NEM AFFALD (som kommunen kalder det), når man under ingen omstændigheder kan komme i telefonisk kontakt med dem, og trods elektroniske henvendelser via deres eget personale sker der intet og intet svar.
I forbindelse med renovationsarbejdernes strejke fik vi en SMS om at sætte haveaffald ind på egen grund igen. Det gjorde vi og nogle dage senere blev haveaffaldet hentet – bare ikke vores, der stod i garagen. NEM AFFALD havde nemlig ikke udsendt SMS om at de kom og hentede det.
Hvad med at sætte mennesker først og leve op til at systemet er til for borgerne.
Jeg er så træt af NEM AFFALD.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter