Mandag 23. oktober 2017
Stor jubel blandt Brønshøjs spillere og fans efter det udlignende mål til 1-1. Foto: Christian Ove Carlsson
Første scoring af Brønshøj i 5 kampe, men…
Brønshøj gæstede søndag eftermiddag Gladsaxe Stadion i slaget om mosen. I flot forårsvejr skulle begge hold kæmpe om 3 vigtige point i forsøget om at blive i den næstbedste række
Skrevet af Christian Ove Carlsson - 11. maj 2015, 14:45:21

AB –Brønshøj 1-1 (1-1)

28´ 1-0 Nichlas Rohde

30´ 1-1 Jakob Andreasen

Brønshøj gæstede søndag eftermiddag Gladsaxe Stadion i slaget om mosen. I flot forårsvejr skulle begge hold kæmpe om 3 vigtige point i forsøget om at blive i den næstbedste række. AB kom bedst fra start og Brønshøj var sjældne gæster i AB feltet. Efter 28. minutter bragte AB sig på 1-0 ved Nichlas Rohde, men blot 2 minutter efter kunne Brønshøjs Jakob Andreasen bringe balance i regnskabet, med holdets første scoring siden den 2. april hjemme imod netop dagens modstander AB. Kort før pausen havde Mustafi et hovedstød på overliggeren, men tættere på kom ingen af holdende før pausen. I anden halvleg var mønstret det samme, AB havde bolden mest og Brønshøj levede på kontrachancer. Begge hold havde chancer for at afgøre kampen, men skarpheden manglede i begge ender. Der kom ikke flere mål og begge hold ligger stadig under nedrykningsstregen. Fredericia som ligeledes kæmper om overlevelse i rækken spillede hjemme 1-1 Vendsyssel. Nu venter der Brønshøj to meget spændende opgør. Hjemme den 16. maj imod Skive og onsdag den 20. maj imod Lyngby, hvor 2 sejre skal der til, for at holde det spinkle håb i live om fortsat at spille i Nordicbet ligaen næste sæson.

_MG_9644

Jakob Andreasen scorede Brønshøjs enlige mål og holdets første i 5 kampe. Foto: Christian Ove Carlsson

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter