Torsdag 27. april 2017
lars cramer-petersen
Lars har haft sin Citroen siden 1996, og mange har også haft glæde af ham som chauffør for byens brudepar. Foto: Privat
Lars kørte gæster til Korsbæk
I sidste uge kunne man efter lang tids venten endelig åbne Korsbæk på Bakken. Og det blev et brag af en fest.
Skrevet af Dorthe Brandborg - 4. maj 2015, 19:59:40

I sidste uge kunne man efter lang tids venten endelig åbne Korsbæk på Bakken. Og det blev et brag af en fest. Mange af de inviterede gæster ankom i damplokomotiv til Klampenborg Station, som i dagens anledning havde ændret navnet til Korsbæk Station. Dernæst blev de fragtet i gamle veteranbiler fra stationen og ind til Korsbæk på Bakken.

Én af dem, der havde fornøjelsen af at fragte gæsterne, var den tidligere leder af Brønshøj museum, Lars Cramer-Petersen, der havde stillet sin Citroen B14, Torpedo Commerciale fra 1927 til rådighed til formålet.

-Det var en alle tiders oplevelse, fortæller Lars Cramer- Petersen, der fik fornøjelsen af at køre Matadors mor, Lise Nørgaards, tvillingedøtre ind til arrangementet.

-Jeg havde to ture frem og tilbage, og så fik jeg mulighed for at se Korsbæk. Jeg er meget imponeret over det værk, som Torben Træsko har fået lavet. Det er virkelig et prima byggeri, fastslår Lars Cramer-Petersen, der som andre Matador-fans håber, at det bliver en succes med Korsbæk på Bakken.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter