Fredag 22. september 2017
Møde i Lokaludvalget på torsdag
Brønshøj-Husum Lokaludvalg holder sit næste ordinære møde torsdag den 21. maj, kl. 18.30 i Kulturhuset Pilegården.
Skrevet af Erik Fisker - 18. maj 2015, 19:27:54

Brønshøj-Husum Lokaludvalg holder sit næste ordinære møde torsdag den 21. maj, kl. 18.30 i Kulturhuset Pilegården. På mødet skal Lokaludvalget behandle ikke mindre end 14 ansøgninger om økonomisk støtte til lokale aktiviteter samt forslag til høringssvar i forbindelse med blandt andet forslag til kommunens kultur- og fritidspolitik 2016-19 og høring om etablering af Almene boliger i København. Mødet indledes traditionen tro med “Tilhørernes punkt”, hvor alle kan komme med korte indlæg eller spørgsmål til Lokaludvalget. Mødet er offentligt.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter