Lørdag 21. oktober 2017
Natteravne og lagkage på Brønshøj Torv. Foto: ef
Natteravnene holdt fødselsdag
Onsdag i sidste uge fejrede Natteravnene i Brønshøj sin 6 års fødselsdag på Brønshøj Torv med uddeling af lækker lagkage og kaffe til de forbipasserende.
Skrevet af Erik Fisker - 11. maj 2015, 19:55:21

Onsdag i sidste uge fejrede Natteravnene i Brønshøj sin 6 års fødselsdag på Brønshøj Torv med uddeling af lækker lagkage og kaffe til de forbipasserende. Natteravnenes formål er at skabe lokal tryghed og livsglæde – især blandt børn og unge i det offentlige rum. Natteravnene i Brønshøj er en frivillig social forening, der går ture i de karakteristiske gule jakker i hold på tre m/k’er efter lokalt behov – eftermiddag eller aften. Natteravnene i Brønshøj er blevet til på lokalt initiativ og etableret i samarbejde med Natteravnenes Landssekretariat. Interesserede er velkommen til at få en uforpligtende prøvetur. Kontakt formanden Mogens Nord-Larsen på tlf. 38 28 64 16.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter