Lørdag 21. oktober 2017
Ny mål for sundheden
Skrevet af Erik Fisker - 11. maj 2015, 19:06:34

I 2025 skal københavnerne være blandt de borgere i verden, som har den bedste livskvalitet. Det skal alle københavnere kunne mærke, og derfor skal den sociale ulighed i sundhed brydes. Sådan lyder hovedvisionen i Københavns Kommunes nye sundhedspolitik for de næste 10 år.

Sammen med politikken følger to handleplaner. En mod misbrug af alkohol og stoffer og en for bedre psykisk sundhed. I de kommende 10 år vil der løbende komme nye handleplaner med initiativer på de områder, hvor København oplever de største udfordringer.
– I København vinder vi desværre ingen priser for at være en af verdens mest sunde hovedstæder. Vi er mere ramt af sygdom end resten af danskerne, og mange lever med fysiske eller psykiske lidelser. Sundhedspolitikken skal være løftestangen til at forbedre hver enkelt københavners livskvalitet og samtidig bryde uligheden i sundhed, siger Sundhedsborgmester Ninna Thomsen (SF).

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter