Fredag 22. september 2017
Foto: Kaj Bonne
På bondegård med dagplejen
Der var masser af glade og nysgerrige dagplejebørn, da den årlige landsdækkende dagplejedag blev afholdt sidste uge. Se billederne af de glade børn, der ikke lod regne ødelægge den gode stemning
Skrevet af Dorthe Brandborg - 25. maj 2015, 23:45:39

Der var masser af glade og nysgerrige dagplejebørn, da den årlige landsdækkende dagplejedag blev afholdt sidste uge. I Brønshøj-Husum, Vanløse og Nord Vest blev dagen afholdt på Nørager Plads hvor de mange børn kunne glæde sig over at komme på Bondegård. Der var nemlig stillet en “Bondegård” op i dagens anledning, og der kunne børnene få lov til at se på høns og samle æg i høet. Man kunne også få lov til at holde kaniner og malke køer. De største dagplejebørn fik også brugt deres kræfter, da de fik lov til at grave kartofler op. Og for de mindste var det muligt at gætte dyrelyde og hygge sig i barnevognen med frisk ost og æg, mens regnen stod ned.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter