Lørdag 21. oktober 2017
Nu ser der igen pænt ud på Åkandevej. Foto: Kaj Bonne
Så blev der endelig ryddet op ved Tingbjerg
Skrevet af Dorthe Brandborg - 4. maj 2015, 19:11:27

I flere år har Åkandevej, ved indkørslen til Tingbjerg, været generet af en gevaldigt øjenbæ i form af en gammel smadret campingvogn, der var brugt til affald, en pølsevogn og en algebelagt motorbåd på en faldefærdig anhænger. Alt sammen noget som ikke var til andet end skrot. Avisen bragte for et par måneder siden en artikel derfra og havde i den forbindelse kontakt med Parkering København, som efterfølgende undersøgte ejerforholdene af de tre effekter. Avisen havde kontakt med jurist Susanne Wærling fra Parkering København, som startede en undersøgelse, og medførte at effekterne endelig fik pålagt parkeringsafgifter.

Nu et par måneder senere ser der igen pænt ud, og både campingvogn, trailer med båd og pølsevogn er blevet fjernet fra den fra området op af den fredede Vestvold til glæde for områdets beboere.

. Foto:

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter