Onsdag 20. september 2017
En spiller i blåt fra Stefan kommer flyvende forbi to spillere fra Sunred Beach. Foto: Christian Ove Carlsson
Fix Boldklub klar til serie 1
Sunred Beach lagde søndag kunstgræs til rundens topbrag i serie 2 i fodbold, der alt efter udfaldet kunne afgøre hvilke hold der var klar til serie 1, allerede inden sidste spillerunde. Alt andet end en sejr til udeholdet Stefan ville sende både Sunred Beach og Fix op i Serie 1, efter at Fix på udebane lørdag vandt hele 9-0 over Valby BK.
Skrevet af Christian Ove Carlsson - 22. juni 2015, 14:57:54

Sunred lagde bedst ud og efter 20 minutters spil kom de på 1-0, og intet tydede på det tidspunkt på, at Stefan kunne svare igen. Værterne sad godt på kampen og Stefan var kun sjældne gæster i Sunreds felt. Kort før pausen fik Stefan dog udlignet ved Kasper Lyngsfeldt trods protester fra hjemmeholdet.

Efter pausen var det et anderledes dominerende Stefan hold, som tog teten og pressede hjemmeholdet godt tilbage på banen. Trods spil og chancer var det ufortjent Sunred Beach der efter 19 minutter, igen kunne bringe sig foran til stor jubel for de mange hjemmefans og Fix fans, ledere og spillere, der overværede kampen. Med et kvarter igen blev der dog skruet op for spændingsniveauet, da et klart straffespark stensikkert blev udnyttet og Stefan kom på 2-2. Trods et stort pres i den resterende del af halvlegen, lykkedes det ikke for Stefan at score yderligere og Sunred Beach og Boldklubben Fix er nu klar til at spille i Serie 1 efter sommerpausen.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter