Lørdag 21. oktober 2017
Både drenge og piger deltog aktivt i mere end et døgns indefodbold. Foto: Kaj Bonne
Indefodbold i mere end 24 timer
- og det var nok til at sætte rekord og komme i Guinness Rekordbog.
Skrevet af Christian Ove Carlsson - 22. juni 2015, 14:56:29

Fredag morgen kl. 8.30 besøgte Børne- og Ungdomsborgmester Pia Allerslev Tingbjerg Heldagsskole og satte gang i et forsøg på at slå rekorden med at spille indendørs fodbold i mere end 24 timer, som var den eksisterende rekord. Og forsøget lykkedes.
– Det gik fremragende, siger en glad men også træt Thomas Rasmussen, der har været tovholder på projektet, der er støttet af Brønshøj Boldklub, Dansk Idrætsforbund, Ungdomsskolen Nord og Tingbjerg Heldagsskole.

– Der blev spillet 24 timer og 10 minutter, så det lykkedes os at slå rekorden. Vi havde deltagelse af omkring 700 børn og unge, både drenge og piger, helt unge og lidt ældre, fortæller Thomas Rasmussen.

Fodboldrekord 01 26-15

Børne- og Ungdomsborgmester gav bolden op til rekordforsøget i hallen ved TingbjergHeldagsskole. Foto: Kaj Bonne

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter