Lørdag 21. oktober 2017
Jesper Max Hansen fra Ostebuen følger også Brønshøj Boldklub ned i 2. divison. Foto: Anette Laugesen
Jesper vandt tipsdysten igen
Jesper Max Hansen fra Ostebuen på Brønshøj Torv har netop vundet Brønshøj-Husum Avis´ tipsdyst på Brønshøj Boldklubs hjemmekampe. Jesper har vundet før, men det er desværre ikke et held, der har fulgt ham, når han har tippet i Lotto.
Skrevet af Dorthe Brandborg - 22. juni 2015, 15:05:15

Jesper Max Hansen fra Ostebuen på Brønshøj Torv har netop vundet Brønshøj-Husum Avis´ tipsdyst på Brønshøj Boldklubs hjemmekampe. Jesper har vundet før, men det er desværre ikke et held, der har fulgt ham, når han har tippet i Lotto.

-Hvis det var tilfældet, så stod jeg nok ikke her og skar pølser og ost, fortæller Jesper Max Hensen med et grin.

Men jeg synes, det er sjovt at følge med vores lokale fodboldhold, og så har jeg givet mig tid til at studere de andre hold. Det er meget nemmere at overskue med små hold. Desuden har det været rigtig sjovt at gå og prikke til hinanden indbyrdes i tipsdysten. Lidt drilleri er altid godt, fastslår Jesper Max Hansen, der er ærgerlig over, at Brønshøj Boldklub nu må rykke ned i 2. division.

-Jeg kommer til at følge klubben lige så meget som før, og jeg er overbevist om, at det nok skal blive bedre, siger han.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter