Søndag 24. september 2017
Til venstre Chin Jun fra YaYa Sushi Restaurant overrækker sit bidrag til Natteravnene til Aihua Yan i rød jakke og repræsentanter for Natteravnene i Husum/Tingbjerg. Foto: Foto: privat.
Natteravnene i Husum/Tingbjerg har igen fået et mødested
Natteravnene er en gruppe voksne, der bruger fritiden som frivillige på bl.a. vandreture i områderne for at skabe tryghed for børn og unge.
Skrevet af Randi Salzwedell - 1. juni 2015, 20:44:46

Natteravnene er en gruppe voksne, der bruger fritiden som frivillige på bl.a. vandreture i områderne for at skabe tryghed for børn og unge. – Natteravnene fungerer som forældrenes forlængede arm. Vores formål er at skabe sikkerhed og tryghed, yde omsorg og gøre en forebyggende indsats blandt børn og unge i det offentlige rum i vores del af byen, siger den lokale formand for Natteravnene i Husum og Tingbjerg, Aihua Yan.

Natteravnene i Husum har i fem år haft et hyggeligt mødested og tursamlingssted i Voldparken, men lokalet blev sidste år oversvømmet af kloakvand, så alle møbler blev ødelagt og måtte kasseres.

– Nu er vi ved at være plads igen, ikke mindst fordi vi har fået stor lokal støtte. Vi vil gerne takke alle dem, der har støttet os til at få lokalet mobiliseret igen, bl.a. Husum for Alle, private personer og ikke mindst YaYa Sushi Restaurant på Frederikssundsvej.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter