Mandag 23. oktober 2017
Sæt dit kryds og fortsæt kampen
Så er der udskrevet valg og den 18. juni skal der sættes kryds.
Skrevet af Katrine Toft Mikkelsen, Folketingskandidat i Brønshøj for Enhedslisten - 1. juni 2015, 15:35:11

Så er der udskrevet valg og den 18. juni skal der sættes kryds. Og det er vigtigt. Men det er ikke den eneste måde at deltage i demokratiet på. Nogle gange skal der andet og mere til, hvilket vi oplevede for nylig.
I oktober kom der besked om, at forvaltningen havde indstillet, at Storegårdsvejens Fritidshjem, ligesom en del andre fritidshjem i kommunen, skulle lukke og alle børnene samles i en kæmpe-SFO på skolen. Forældrene gjorde oprør – et kæmpe engagement i form af læserbreve, kontakt til politikere, bannere, aktioner, indlæg i lokalpressen og meget mere – betød at den næste indstilling var, at fritidshjemmet skulle bevares fysisk, men underlægges skoleledelsen som en del af en SFO. Vi kæmpede videre for børnenes ret til en ikke-skoleinficeret fritid og et ligeværdigt samarbejde mellem skole og fritidshjem. Og det lykkedes: den 20. maj besluttede politikerne i Børne- og ungdomsudvalget, at Storegårdsvejens Fritidshjem består som selvejende fritidshjem.
Stor sejr til alle de seje forældre – og til de politikere, der tør lytte og følge deres overbevisning i stedet for forvaltningens anbefalinger!
Det nytter at kæmpe, så sæt dit kryds den 18. juni og fortsæt kampen.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter