Søndag 24. september 2017
Søstrene Rya (tv) og Anna holder på rullemåtten, mens en af deltagerne slår en saltomortale. Foto: Jan Løfberg
Pigerne er vilde med cheerleading
Mange nye spring, kolbøtter og saltomortaler blev lært
Skrevet af Jan Løfberg - 13. juli 2015, 21:43:48

Rosa Oschlak kom fra Brøndby med døtrene Rya på syv år og Anna på 13 år. Pudsigt nok er der ikke cheerlading på Vestegnen, så derfor var tilbuddet i feriecampen på EnergiCenter Voldparken helt perfekt. I løbet af få dage havde Anna lært at slå en baglæns saltomortale.

– Og sådan har det været for de fleste piger. De har hurtigt lært nogle nye ting, fortæller instruktøren Jessie, der har haft op imod 32 deltagere til cheerleading. De fleste har været begyndere, men enkelte rutinerede bruger også feriedagene i Husum på at afpudse tricksene. Hovedparten af deltagerne er piger, men også enkelte drenge er med i undervisningen.

Cheer2

Instruktøren Jessie – midt i billedet – underviser de interesserede piger i cheerleading. I baggrunden en flot håndstand. Foto: Jan Løfberg.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter