Tirsdag 24. oktober 2017
Fredag aften kl. 20.39: Gangbroen er ved at blive sænket hen over banelegemet. Foto: Jan Løfberg.
Så er gangbroen på plads
Fredag aften blev den 51 meter lange gangbro gelejdet på plads ved Husum Station
Skrevet af Jan Løfberg - 13. juli 2015, 22:10:07

Gangbroen henover banelegemet ved Husum Station og med nedgang til perronen har været længe savnet. Fredag aften kl. 20.30 tog en kæmpekran fat i den tonstunge gangbro og et kvarters tid senere manglede den kun nogle ganske få meter i at være på plads. Mens arbejdet i weekenden stod på med at gelejde broen på plads, var togtrafikken mellem Vanløse og Herlev indstillet. I går morges kørte S-togene igen som normalt, men der kan stadig forventes et tilretningsarbejde som vil få betydning for S-togsdriften fra Husum Station. Arbejdet vil hovedsageligt foregå i weekenden og om natten.

Gangbroen kan – når den åbnes til september – også benyttes af cyklister, så den bliver en vigtig genvej for cykelentusiasterne, der igen kan bruge Vestvoldruten i fuldt omfang. I forhold til den gamle betonbro er denne bro en meter bredere, nemlig 410 centimeter.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter