Mandag 23. oktober 2017
Sidste års Æbledag på Brønshøj Torv. Lærerigt og hyggeligt. Foto: Jens Christian Elle
Høstfest på Brønshøj Torv – er det noget for dig?
Igennem en årrække er æblet blevet fejret på Brønshøj Torv. Der er blevet mostet æbler, lavet bålmad, bestemt æblesorter, smagt på æblemad, snakket om cider og lavet æblekunst og meget mere.
Skrevet af Erik Fisker - 10. august 2015, 22:34:15

Igennem en årrække er æblet blevet fejret på Brønshøj Torv. Der er blevet mostet æbler, lavet bålmad, bestemt æblesorter, smagt på æblemad, snakket om cider og lavet æblekunst og meget mere.  I år har Brønshøj-Husum Lokaludvalg en ambition om at afholde en egentlig høstfest lørdag den 3. oktober, og arbejdet med at planlægge aktiviteterne går nu for alvor i gang.

– Lokaludvalget inviterer til derfor til fyraftensmøde for alle der på den ene eller anden måde vil deltage med at skabe et brag af en høstfest.  Har du ideer til konkrete aktiviteter eller har du lyst til på anden måde at involvere dig i festen så mød op i Kulturhuset Pilegården, mandag den 17. august kl. 17.00, siger Lokaludvalgets miljømedarbejder, Jens Christian Elle.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter