Lørdag 21. oktober 2017
Tragisk færdselsuheld koster 5-årig dreng livet
Fredag eftermiddag i sidste uge skete et uheld på Ruten i Tingbjerg, hvor en 5-årig dreng pludselig løb ud foran en minibus og blev dræbt.
Skrevet af Randi Salzwedell - 10. august 2015, 13:20:43

Fredag eftermiddag i sidste uge skete et uheld på Ruten i Tingbjerg, hvor en 5-årig dreng pludselig løb ud foran en minibus og blev dræbt. Chaufføren, der var alene i minibussen, blev taget med til afhøring på Bellahøj Politistation, hvor det også blev undersøgt om han var påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer.
Chaufføren blev senere fremstillet i grundlovsforhør, da en prøve afslørede, at han havde spor af kokain i kroppen. Det er dog ikke påvist, at han var narkopåvirket under den tragiske dødsulykke, og chaufføren oplyste, at kokainen stammede fra en fest, han havde deltaget i sidste weekend. Anklageren krævede under grundlovsforhøret den chokerede chauffør varetægtsfængslet, men dette blev afvist af dommeren.
Et modkørende vidne har fortalt politiet, at chaufføren kørte stille og roligt på Ruten, hvor der også er både bump og sluser for at nedsætte bilrenes hastighed. Efter ulykken samledes familier og forbipasserende omkring ulykkesstedet, og i næsten en time lå den omkomne dreng på kørebanen, mens politi og teknikere undersøgte omstændighederne omkring ulykken.

EF

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter