Søndag 24. september 2017
Borgerservice et skridt nærmere
Torsdag i sidste uge bemyndigede Kultur- og Fritidsudvalget på Københavns Rådhus Københavns Ejendomme til at indgår en ny lejekontrakt i forbindelse med udvidelse af Brønshøj Bibliotek
Skrevet af Erik Fisker - 7. september 2015, 21:09:37

Torsdag i sidste uge bemyndigede Kultur- og Fritidsudvalget på Københavns Rådhus Københavns Ejendomme til at indgår en ny lejekontrakt i forbindelse med udvidelse af Brønshøj Bibliotek. Lejekontrakten omfatter lokaler i stue- og kælderetagen, og betyder at der er således taget endnu et skridt mod etableringen af Borgerservice i Brønshøj. Det er hensigten, at placere bibliotek og Borgerservice på 1. sal mens stueetagen skal fungere som velkomst- og arrangementsområde. I forbindelse med budgettet for indeværende år blev der afsat 2,8 mio. kr. til formålet, og det forventes, at det ombyggede bibliotek og Borgerservice åbner i første halvdel af 2016.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter