Fredag 22. september 2017
Der blev ikke sparet på tacklingerne. Her Husum i blå/hvid og Fix i rød/hvid. Foto: Christian Ove Carlsson
Lokalopgør endte uden scoringer
Fix og Husum delte tirsdag aften point i en tempofyldt og intens kamp.
Skrevet af Christian Ove Carlsson - 14. september 2015, 14:12:23

Mere end 200 tilskuere var mødt op i Gadelandet i Husum til lokalopgøret mellem Fix og Husum. Det blev en intens kamp, hvor begge hold gik til stålet, og der blev tacklet igennem. Det blev en meget lige kamp, der bølgede frem og tilbage. I første halvleg lagde Fix bedst ud, men Husum havde de største chancer. I anden halvleg var billedet omvendt. Ingen af holdene scorede, og kampen endte 0-0, et resultat begge trænere var tilfredse med. Husum er stadig ubesejret i sæsonen og begge hold er stadig at finde i den bedste tredjedel af tabellen.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter