Fredag 22. september 2017
Klyngeleder Maj-Lis Alstrup har sammen med pædagogerne selv haft indflydelse på, hvordan institutionen skulle indrettes. Foto: Kaj Bonne.
Ny institution med ny pædagogik
Solen skinnede, og der var lagt an til en brag af en fest med flag, mad og sang, da institutionen ”De Syv Have” i sidste uge endelig kunne fejre deres helt nye omgivelser på Gerlevvej i Husum
Skrevet af Dorthe Brandborg - 1. september 2015, 11:59:04

Også Børne-og Ungdomsborgmester Pia Allerslev kom forbi og holdt tale, mens ”Tante Andante” underholdt med sang og musik.
”De Syv Have” er inspireret af den italienske Reggio Emilia måde at lære på.
Her er børnene ikke opdelt på stuer, men der bliver i stedet kigget på det individuelle barns behov.
-Måske har barnet ekstra behov for sprog, mens et andet barn har brug for motoriske udfordringer, fortæller klyngeleder Maj-Lis Alstrup, og tilføjer at de cirka 22 pædagoger i ”De Syv Have” hver har et ansvarsområde, hvor de kan udøve deres kompetencer.
”De Syv Have” åbnede i 2012 i nogle pavilloner, og flyttede ind i de nye bygninger i 2014. Men først her i maj 2015 blev den flotte nye legeplads færdig. ”De Syv Have” har plads til 102 børn hvoraf der er 66 børnehavebørn og 36 vuggestuebørn.

Print artikel Print artikel
En kommentar til “Ny institution med ny pædagogik
  1. Gabrielle skrev:

    Hmm, legepladsen er IKKE færdig. Der mangler stadig en del også sikkerhedsgodkendelser. Desuden har institutionen mistet mange børn de sidste par år indtil de fandt ud af hvilken pædagogisk metode de egentlig ville gå efter. Både børn og voksne har været stressede over nye metoder hver og hveranden uge og skiftende pædagoger. Men idag ser det ud til at institutionen er på rette vej. Den bliver flottere og varmere med tiden. Legepladsen er fin og børnene venter spændt på trampolinerne igen men hygger sig. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter