Søndag 24. september 2017
Foto: Presse.
Speaker’s corner – ordet er dit
Festlig start på nyt tiltag på Brønshøj Bibliotek. Tirsdag d. 8. september kl. 18
Skrevet af Dorthe Brandborg - 1. september 2015, 12:04:23

Øl – entusiast Carsten Berthelsen fortæller om sin passion for øl, og der vil tilmed være gratis smagsprøver på forskellige slags øl. Vi vil få facts, anekdoter og europæisk kulturhistorie med billedillustrationer, alt sammen med øl som omdrejningspunktet. Carsten Bertelsen er kendt for at holde meget veloplagte og humoristiske foredrag. Han er måske Danmarks største ølkender, tilmed øldommer i Belgien, og har skrevet flere bøger om Øl. Ingen tilmelding kom bare, vi regner med at der er smagsprøver og plads til alle.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter