Fredag 22. september 2017
Spørgsmål om ansættelser
Det er kommet frem i pressen, at der i Beskæftigelses – og Integrationsforvaltningen i København i månederne efter kommunalvalget i november 2013 blandt andet blev slået fire stillinger op, som sammenlagt fik 272 ansøgninger.
Skrevet af Erik Fisker - 14. september 2015, 20:41:31

Det er kommet frem i pressen, at der i Beskæftigelses – og Integrationsforvaltningen i København i månederne efter kommunalvalget i november 2013 blandt andet blev slået fire stillinger op, som sammenlagt fik 272 ansøgninger. De fire stillinger blev efter forlydender, alle besat af personer, der har en baggrund i Radikale Venstre, og tre af de fire ansatte havde arbejdet som politiske medarbejdere i den radikale borgmesters (Anna Mee Allerslev) kampagne til netop kommunalvalget i 2013.
Dansk Folkeparti ønsker derfor en redegørelse i Borgerrepræsentationen for, om der ved stillingsbesættelserne blev lagt vægt på dels ansøgernes partipolitiske tilhørsforhold og dels borgmesterens forudgående personlige kendskab til flere af de ansøgere, som blev ansat.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter