Søndag 24. september 2017
Afstemning fra den 12. november på Brønshøj Bibliotek
Skrevet af Dorthe Brandborg - 21. oktober 2015, 10:24:49

Berigtigelse

Det er nu muligt, at afgive brevstemmer til folkeafstemningen om retsforbeholdet i forhold til EU. Københavns Kommune har tidligere oplyst at dette kunne ske nu på bl.a. Brønshøj Bibliotek, men dette er ikke korrekt. Afgivelse af brevstemmer på Brønshøj Bibliotek kan først ske fra den 12. november i den betjente åbningstid. P.t. kan der stemmes på Hovedbiblioteket i Krystalgade samt i Borgerservice i Nyropsgade. I Borgerservice dog ikke i perioden 30. oktober – 6. november.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter