Lørdag 21. oktober 2017
Møde i Lokaludvalget
Næste møde i Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholdes torsdag den 22. oktober, kl. 18.30
Skrevet af Erik Fisker - 19. oktober 2015, 14:20:58

Næste møde i Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholdes torsdag den 22. oktober, kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken. Mødet indledes med tilhørernes punkt, hvor alle kan komme med korte bemærkninger eller spørgsmål. På mødet skal Lokaludvalget behandle ikke mindre end 15 ansøgninger om økonomisk støtte til lokale projekter samt afgive høringssvar i forbindelse med de kommunale planer om at dispensere fra den netop vedtagne lokalplan for “Bellahøjen” vedr. antal og placering af parkeringspladser. Mødet er offentligt.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter