Torsdag 19. oktober 2017
Foto: Kaj Bonne
Pilegården rocker
Der var fyldt godt op i cafeen i Pilegården i sidste uge, da legendariske Rock Nalle gav koncert
Skrevet af Erik Fisker - 5. oktober 2015, 21:55:47

Der var fyldt godt op i cafeen i Pilegården i sidste uge, da legendariske Rock Nalle gav koncert sammen med Dion Egtved på bas og vokal, Henning Kaae på guitar, klaver & vokal, samt Ivan Sand på guitar, banjo & vokal. -Rock Nalle spillede næsten to timer uden pause og der var god stemning fra start til slut. Undervejs leverede Rock Nalle en masse underspillet fynsk humor. Alt i alt kan man konstatere at Pilegården er et godt sted at gå hen, hvis man vil have en god aften, fortæller fotograf fra Brønshøj-Husum Avis, Kaj Bonne, der selv er musikentusiast og habil guitarist.

Rock Nalle 07 40-15

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter