Fredag 22. september 2017
Hvad med Carlstad?
Skrevet af Niels Bjørn Hansen, Tølløsevej 61 - 24. november 2015, 09:45:47

Det er godt, at der er kommet liv i rytterskolen på Brønshøj Torv, nu hvor spejderne midlertidigt er rykket ind. Men hvad sker der med Lars Cramer-Petersens flotte Carlstad-udstilling på rytterskolens loft. Er den fuldstændig lukket for offentligheden, eller kan man komme til at se den. Den fortæller jo et stykke spændende Danmarkshistorie, dengang svenskerne belejrede København fra 1658-60 og lå i lejr i Brønshøj. Under alle omstændigheder ville det være fint, hvis der var offentlig adgang til udstillingen. Jeg venter spændt på et svar.
Med venlig hilsen
Niels Bjørn Hansen
Tølløsevej 61

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter