Tirsdag 24. oktober 2017
Københavns ældste bygning i funktion
Skrevet af René Rose, Smørumvej 87 - 24. november 2015, 08:52:59

BMV- Brønshøj Museums Venner stod for arrangementet i vores gamle Brønshøj kirke, hvor pastor Karsten Woll underholdt de godt en snes fremmødte interesserede tilhørere.  Her fik vi et glimrende foredrag om kirkens historie efterfulgt af en spændende rundvisning i den gamle bygning. Besøget i tårnet samt kravleturen over de gamle hvælvinger fascinerede os alle. Efter kaffe og kage samt foreningens kasserer Peter Thorsens orgelspil og akkompagnement til de omdelte sange afsluttede vi med Kaare Vissings lokalhistoriske hyldestsalme til Brønshøj Kirke. Efter godt et par timers underholdning skal der lyde en stort tak til pastor Karsten Woll og Brønshøj Museums Venner for et vel tilrettelagt arrangement.
Med venlig hilsen
René Rose
Smørumvej 87

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter