Annonce
Carlstad
Svar til sidste uges læserbrev vedrørende Carlstad-udstillingen. Til Niels Bjørn Hansen Tak for din henvendelse og for de rosende ord om den lille Carlstad–udstilling på Rytterskolens 1. sal. Rytterskolen i Brønshøj er administrativt hjemmehørende under Kultur Nord. Det daglige lokaleudlån, herunder administration af adgangen til Carlstad-udstillingen på Rytterskolen varetages af Kulturhuset Pilegården. Det er rigtigt, […]

Svar til sidste uges læserbrev vedrørende Carlstad-udstillingen.

Til Niels Bjørn Hansen
Tak for din henvendelse og for de rosende ord om den lille Carlstad–udstilling på Rytterskolens 1. sal.
Rytterskolen i Brønshøj er administrativt hjemmehørende under Kultur Nord. Det daglige lokaleudlån, herunder administration af adgangen til Carlstad-udstillingen på Rytterskolen varetages af Kulturhuset Pilegården.
Det er rigtigt, at Rytterskolen midlertidigt er lånt ud til Spejderne, mens de venter på etableringen af et nyt Spejderhus ved Vandtårnet.
Siden Carlstad–udstillingen blev genetableret på Rytterskolens 1. sal i foråret 2013 har der været offentlig adgang for lokale borgere og andre interesserede. Der er således fri og gratis adgang til udstillingen for alle i forbindelse med mindst fire større årlige arrangementer på torvet. Hertil kommer at grupper, herunder skole- og gymnasieklasser, lokalhistorisk interesserede, turister med videre altid kan booke en guidet rundvisning. Kulturhuset Pilegården har således en fast aftale med Lars Cramer-Petersen om, at han forestår disse fremvisninger mod betaling af et mindre honorar.
Vi har desværre ikke ressourcer til at kunne tilbyde en fast daglig bemandet åbningstid af udstillingen. Der er p.t. heller ikke registreret en efterspørgsel, som berettiger en større åbningstid end den nuværende.

Med venlig hilsen
Daglig leder af Kulturhuset Pilegården
Mette Bøgelund Lerstrup Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top