Lørdag 21. oktober 2017
Møde i Lokaludvalget
Brønshøj-Husum Lokaludvalg holder på torsdag, den 17. juni, kl. 18.30 ordinært møde i EnergiCenter Voldparken
Skrevet af Erik Fisker - 14. december 2015, 22:02:04

Brønshøj-Husum Lokaludvalg holder på torsdag, den 17. juni, kl. 18.30 ordinært møde i EnergiCenter Voldparken. Mødet starter med “Tilhørernes punkt”, og efterfølgende behandles et forslag til Lokaludvalgets arbejdsplan og budget for 2016. Endvidere skal Lokaludvalget behandle et forslag til høringssvar i forbindelse med et lokalplanforslag vedr. nybyggeri af en daginstitution på Frederikssundsvej samt forslag til henvendelse til sundheds- og omsorgsborgmester Ninna Thomsen og socialborgmester Jesper Christensen om et sundhedshus i Brønshøj-Husum.
Mødet er offentligt.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter