Søndag 24. september 2017
Forældreforening må sælge lejrskole
En økonomi der ikke hænger sammen samt mangel på frivillige hjælpere, har fået forældreforeningen for Rødkilde Lejrskole på Rødkilde Skole til at sætte lejrskolen "Karrebæk" i Karrebæksminde på Sydsjælland til salg.
Skrevet af Erik Fisker - 25. januar 2016, 21:30:16

En økonomi der ikke hænger sammen samt mangel på frivillige hjælpere, har fået forældreforeningen for Rødkilde Lejrskole på Rødkilde Skole til at sætte lejrskolen “Karrebæk” i Karrebæksminde på Sydsjælland til salg. Lejrskolen har gennem mange år givet utallige børn fra Rødkilde Skole oplevelser, læring og udvikling – men det stopper nu. Lejrskolen er oprindeligt en gammel landsbyskole fra 1840 og er i dag indrettet med 3 sovesale og plads til 36 personer. Et eventuelt overskud ved salget tilfalder foreningen, og det er så foreslået, at de forældrevalgte repræsentanter i skolebestyrelsen kan uddele beløb til klasser eller elever efter regler, som endnu ikke er nærmere fastsat.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter